| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi mali problem u Croportal.net forumu; Danas mi se događa nešto čudno na forumu, kad stisnem gore u onom izborniku na "pretraži" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | mali problem Danas mi se događa nešto čudno na forumu, kad stisnem gore u onom izborniku na "pretraži" ili na "korisničku ploču" ili na bilo šta šta ima onu strelicu pokraj, tj. treba se nešto otvorit još za izabrat, meni se ništa ne otvori, samo mi u dnu piše done koda se otvorilo a nije A recimo ove stvari koje nemaju strelicu, tj. ne trebaju izbacit mogućnosti neke, nego odmah uć u to , to radi normalno , kao npr. "nove poruke" , "odjavi se" i sl. Pa ako netko zna šta je s tim danas da mi kaže Hvala unaprijed ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: mali problem bo i od mene ![]() Ma vjerovatno se radi na forumu nešo, vidim da je šokre tu pa će sigurno začas biti složeno.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: mali problem da, vidim da je šokre tu, tako da smatram to već riješenim ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NE MOGU OTVORIT "KORISNIČKU PLOČU" Zašto ne mogu kliknut na "Korisnička ploča"? Ovdje gore, pri vrhu, na ovoj plavoj traki gdje ima za kliknut na "Korisnička ploča", "Auto oglasnik"... bla bla... Online Igrice, Nove poruke... Na neke ne mogu kliknut, odnosno neće da mi otvori, a na neke mogu... ZAŠTO?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: mali, problem |
« xp pro cd key
|
Scripta »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.