Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi Molba Adminu u Croportal.net forumu; Pozz Dragi admine molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-08, 00:55   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-06-07
Poruka: 404
///M5 Power se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ///M5 Power
Unhappy Molba Adminu

Pozz

Dragi admine molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U " Zch ". Nisam znao gdje smjestiti ovaj thread pa sam ga puknuo ovdije, ako sam fulao, mogu modovi slobodno premjestit.

Eto to je sve, unaprijed hvala admine
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 00:56   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,416
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Molba Adminu

Nickove nije moguće mjenjati

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 01:02   #3 (permalink)
Regularni forumas

kak nije moguce kad si je jedan clan promjenio nick, i jos mu je stajalo u potpisu moj bivsi nick je **** necu sad poimence da ne ispadnem pi*ka
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 01:04   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,416
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

je, znam da su neki mijenjali

ne kažem da tebi sigurno neće, samo eto postoji tema pa sam stavio link

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 01:04   #5 (permalink)
liz liz

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,804
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da nije spamsoje???
Da nije nas bile, za grabu bi spal
I suhe granje bi žrl.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 01:05   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,066
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
da nije spamsoje???
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 01:06   #7 (permalink)
Regularni forumas

iskreno ni neznam vise ko je bio, a i da znam nebi reko jer nisam picorak.

Aj molim vas, ak nije bed da mi promjenite, nece se hrvatska raspast zbog jednog promjenjenog nicka
Odgovori sa citatom
Star 24-05-08, 20:08   #8 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ak se promijeni tebi onda će se javit još njih 5 koji su još i prije tebe poželjeli promijenit nick

Prvi bu VuXs uletil

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 18:42   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,754
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ak se promijeni tebi onda će se javit još njih 5 koji su još i prije tebe poželjeli promijenit nick

Prvi bu VuXs uletil
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 19:23   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ///M5 Power Pogledaj Poruke
Dragi admine molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U " Zch ".

Ak ćeš se bolje osjećat ja ću te od sad zvat Zch
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114