| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Molba Adminu u Croportal.net forumu; Pozz Dragi admine molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Pozz ![]() Dragi admine molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U " Zch ". Nisam znao gdje smjestiti ovaj thread pa sam ga puknuo ovdije, ako sam fulao, mogu modovi slobodno premjestit.Eto to je sve, unaprijed hvala admine ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Molba Adminu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Molba Adminu je, znam da su neki mijenjali ne kažem da tebi sigurno neće, samo eto postoji tema pa sam stavio link
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Molba Adminu iskreno ni neznam vise ko je bio, a i da znam nebi reko jer nisam picorak. Aj molim vas, ak nije bed da mi promjenite, nece se hrvatska raspast zbog jednog promjenjenog nicka ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Molba Adminu Ak se promijeni tebi onda će se javit još njih 5 koji su još i prije tebe poželjeli promijenit nick ![]() Prvi bu VuXs uletil ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Molba Adminu Citat:
Ak ćeš se bolje osjećat ja ću te od sad zvat Zch ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

molio bih te ako nije problem da mi moj Nick promjenis iz " ///M5 Power " U " Zch ". Nisam znao gdje smjestiti ovaj thread pa sam ga puknuo ovdije, ako sam fulao, mogu modovi slobodno premjestit.