| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi molim pomoć u Croportal.net forumu; neki dan sam se registrirala i kad hocu nesto napisat piše mi da nemam pristup, znam da trebam registraciju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim pomoć pogledaj u junk mail, ne znam šta drugo da ti kažem, probaj se ponovo registrirat sa istim nickom da vidiš šta bude ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim pomoć osh moj akount?? tak i tak sam ga mislio staviti na ibej ali ak osh
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: molim pomoć Da ne otvaram novu temu, postavit ću pitanje ovde, valjda će netko vidit: 1) gdje mogu vidjet tko je administrator, moderatori i supermoderatori. Jel oni imaju neke svoje posebne teme ili podforume? 2) ako želim promijenit nick , vidjela sam da to može samo administrator, jel mu trebam pisat privatnu poruku? Ili postoji neka tema gdje su pitanja za njega, a ja ćorava??? Thanks
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 11-04-08 u 11:11. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim pomoć ma nije to neki problem, ako sam ja mogo, moći ćeš i ti ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

jel zna netko kaj da napravim?