| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi označi forume pročitanima u Croportal.net forumu; kad idem označit forume pročitanima neće da ih označi tj kad odem poslije toga na nove poruke sve je isto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | označi forume pročitanima kad idem označit forume pročitanima neće da ih označi tj kad odem poslije toga na nove poruke sve je isto i oni postovi koji sam ja zadnje napiso nisu među novim porukama ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: označi forume pročitanima Nešto se čudno dešava s forumom ![]() Isti ovo što je daka opisao je i kod mene plus što pokazuje da su online ljudi koji sad nisu online, svjetli im ona zelena točkica ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: označi forume pročitanima Da i sat na forumu nejde dobro, ja sam napiso par postova maloprije a nisu među novim porukama jer su napisani kao ranije tj oko 2 sata ujutro kolko je sad sati kod mene na forumu ![]()
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: označi forume pročitanima Da, točno, sat isto nejde dobro ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: označi forume pročitanima ma sat ide točno samo ste vi forum frikovi stalno na forumu ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: označi forume pročitanima Ne spamaj u ozbiljnoj temi ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: označi forume pročitanima jbt, gledam sat i vidim joks postao u temi kako se osjećate konačno naspavano i odmorno" a vrijeme kad je postao 2 sata ujutro ![]() ja napisao dobro jutro prije pet minuta a vrijeme 04.15...a prilično sam siguran da sam pomjerio sat unaprijed kako treba ![]()
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: označi forume pročitanima Da ja sam baš htio napisat da je ko u zoni sumraka ![]() Evo i sat je sad dobar ![]() ![]()
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: označi forume pročitanima a sinoć radio na preskoce, pa mi bilo još dosadnije ![]() no sad je sve ok ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: forume, oznaci, procitanima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.