Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi pitanje za hakere u Croportal.net forumu; imam jedan problem treba mi password od jednog maila a stvarno je bitan mail a mail je prijavljen na hotmailu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-08-07, 02:10   #1 (permalink)
Neregistriran

Poruka: n/a
pitanje za hakere

imam jedan problem treba mi password od jednog maila a stvarno je bitan mail a mail je prijavljen na hotmailu a mail je maja_brdaric@hotmail.com eto ako mi ti neko moze pomoci bio bi mu veoma zahvalan
hvala unaprijed

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 12:52   #2 (permalink)
Trenutno u mirovini

Datum registracije: 27-11-05
Poruka: 4,349
Hagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavanHagan_Bajan je slavan
Re: pitanje za hakere

di su moderatori??!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:02   #3 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,527
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Ovdje, ali smo nemoćni...Čekamo supermodove
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:04   #4 (permalink)
stoka sitnog zuba

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Kako ovaj "neregistrirani" moze pisat?
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:43   #5 (permalink)
Unregistered

Citat:
Pravi autor: Neregistriran Pogledaj Poruke
imam jedan problem treba mi password od jednog maila a stvarno je bitan mail a mail je prijavljen na hotmailu a mail je maja_brdaric@hotmail.com eto ako mi ti neko moze pomoci bio bi mu veoma zahvalan
hvala unaprijed
Ja ti mogu pomoći,ali neću! I zato nemoraš biti hacker da bi to napravio

BTW-Servant ovdje svi mogu postati,ako se slučajno nemožeš regati ili ulogirati da možeš pitati u čemu je problem

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:46   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

zašt je jedan Neregistriran a drugi Unregistered?
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:52   #7 (permalink)
Unregistered

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
zašt je jedan Neregistriran a drugi Unregistered?
Zato što mi se više sviđa engleski naziv od hrvatskoga.

Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 15:57   #8 (permalink)
Neregistriran

Citat:
Pravi autor: Unregistered Pogledaj Poruke

BTW-Servant ovdje svi mogu postati,ako se slučajno nemožeš regati ili ulogirati da možeš pitati u čemu je problem
pa reci mi kako se to radi ja cu to sam da uradim

Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 18:20   #9 (permalink)
stoka sitnog zuba

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,129
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Unregistered Pogledaj Poruke

Hitno se registriraj...
Odgovori sa citatom
Star 09-08-07, 18:26   #10 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,527
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

dopisuju se neregistriran i unregistered na pm
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hakere, pitanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114