| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Pomoč,kod prijave mi ne prihvaća lozinku?! u Croportal.net forumu; Vidim da su već nek imali ovaj problem....morao sam se zbog nečeg odlogirat i sad kod ponovne prijave,ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Pomoč,kod prijave mi ne prihvaća lozinku?! Vidim da su već nek imali ovaj problem....morao sam se zbog nečeg odlogirat i sad kod ponovne prijave,ne prihvaća mi lozinku koju sam do sada imao (imam je zapisanu)....pokušao sam već puno puta i ništa....a onaj sistem da se pošalje mail adresa ako se zaboravi lozinka očito ne šljaka.....molio bi nekog od modova da mi pomognu ako je moguće......Hvala TigarZG1 |
|
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pomoč,kod prijave mi ne prihvaća lozinku?! Mogu ti admin i mislim supermodovi promjeniti lozinku pa da se možeš logirati. i onda samo promjeniš. ali da to mogu ja, napravila bih...a ovak nemam nikakve veze s ovim
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pomoč,kod prijave mi ne prihvaća lozinku?! Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kod, lozinku, pomoc, prihvaca, prijave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.