Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi Pomoć oko otvaranja teme u Croportal.net forumu; potaknut ne baš efikasnim pretraživačem na forumu odlučio sam otvoriti ovu temu sa namjerom da bi se spriječilo otvaranje ...

Vidi Rezultate Anketa: Želite li pokušati pomoći u ovoj temi
Želim 7 77.78%
Ne želim 2 22.22%
Glasači: 9. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 21:43   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Poruka: 3,012
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase
Pomoć oko otvaranja teme

potaknut ne baš efikasnim pretraživačem na forumu odlučio sam otvoriti ovu temu sa namjerom da bi se spriječilo otvaranje duplih tema.molio bih prvo članove koji su ovdje duže vrijeme da pomognu u ovoj temi, a i ostali su dobrodošli pri pomoći.dakle,ovo bi funkcioniralo tako da netko tko želi otvoriti novu temu, a nije siguran postoji li da ovdje pita postoji li tema , a da mu netko tko zna kaže da li postoji/nepostoji tema.molio bih vas da teme koje nepostoje, a napisane su ovdje da ih drugi članovi ne kopiraju i kradu tuđu zamisao.
sada ću i objasnit zašto ne efikasan pretraživač.tek kada sam se učlanio na forum nisam se baš razumio u ovu podijelu tema pa sam u pretraživač upisao ne sjećam se što, ali je imalo veze sa igrama bez granica.Kao rezultat sam dobio preko 10 str. i uz to teme u kojima su slike lane jurčević i maje šuput, a i ostalih tema koje nemaju veze sa upisanom temom nije mi se dalo listati sve stranice pa sam odustao od otvaranja teme.unaprijed hvala svima na podršci

Zadnji Uredio Clank : 18-02-08 u 21:47.
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:52   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,083
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi
Re: Pomoć oko otvaranja teme

Ova tema nema smisla, ideš gore i pretražiš tagove prije otvaranja teme

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:54   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

pošto ovo očito nema smisla molim da se ova tema obriše odnosno pošalje u recycle bin
daka hvala ti nisam znao za ovo
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:56   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

np al idući puta moš nekog preko pm-a pitat
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:30   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 16,263
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Pa kad ne pretražujete kako treba, odete lijepo na napredno pretraživanje, odaberete da se traži samo naslov i vrlo dobro funkcionira

Problem je što su mnogi lijeni makar i pokušati naći da li postoji slična tema

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:39   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,824
neukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

joj joj joj,clank je samo htio da svima nama bude lakše,a nije znao za ovo-nećemo ga sada kritizirati...
i ja sam ljena al ne na forumu neg vak...
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:43   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Pa niko nema ništa protiv Clanka, nego samo da se ubuduće gledaju tagovi, jer tome i služe
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:47   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,824
neukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznatneukrotiva_031 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ma znam dakec,samo kažem.... neka sam hiper aktivna sad... pa se malkoc zekim ....
a da ne postoje tagovi,bila bi korisna clankova tema
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:49   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 16,263
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ma ne kritiziram ja, svaka čast na temi. Samo sam konstatirao i pokušao objasniti kako se pretražuje

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 06:54   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

hvala vam što ste mi objasnili što znače tagovi to stvaro nisam znao.Da sam znao ne bi otvarao ovu temu, a i vidio sam kako su učinkovitiji, ali neki članovi znaju otvarati temu, a da već postoji takva npr. ove dvije teme
Koji komp posjedujete?
Koja vam je konfiguracija računala?
, a i neki članovi otvaraju teme pa naknadno pitaju da li postoji.Hvala vam još jednom što ste mi upoznali sa tagovima

Zadnji Uredio Clank : 19-02-08 u 07:01.
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oko, pomoc, tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103