| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Pomoć oko otvaranja teme u Croportal.net forumu; potaknut ne baš efikasnim pretraživačem na forumu odlučio sam otvoriti ovu temu sa namjerom da bi se spriječilo otvaranje ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Želite li pokušati pomoći u ovoj temi | |||
| Želim | | 7 | 77.78% |
| Ne želim | | 2 | 22.22% |
| Glasači: 9. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil
Poruka: 3,012
![]() ![]() ![]() ![]() | Pomoć oko otvaranja teme potaknut ne baš efikasnim pretraživačem na forumu odlučio sam otvoriti ovu temu sa namjerom da bi se spriječilo otvaranje duplih tema.molio bih prvo članove koji su ovdje duže vrijeme da pomognu u ovoj temi, a i ostali su dobrodošli pri pomoći.dakle,ovo bi funkcioniralo tako da netko tko želi otvoriti novu temu, a nije siguran postoji li da ovdje pita postoji li tema , a da mu netko tko zna kaže da li postoji/nepostoji tema.molio bih vas da teme koje nepostoje, a napisane su ovdje da ih drugi članovi ne kopiraju i kradu tuđu zamisao. sada ću i objasnit zašto ne efikasan pretraživač.tek kada sam se učlanio na forum nisam se baš razumio u ovu podijelu tema pa sam u pretraživač upisao ne sjećam se što, ali je imalo veze sa igrama bez granica.Kao rezultat sam dobio preko 10 str. i uz to teme u kojima su slike lane jurčević i maje šuput, a i ostalih tema koje nemaju veze sa upisanom temom nije mi se dalo listati sve stranice pa sam odustao od otvaranja teme.unaprijed hvala svima na podršci ![]() Zadnji Uredio Clank : 18-02-08 u 21:47. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko otvaranja teme np al idući puta moš nekog preko pm-a pitat ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć oko otvaranja teme Pa kad ne pretražujete kako treba, odete lijepo na napredno pretraživanje, odaberete da se traži samo naslov i vrlo dobro funkcionira Problem je što su mnogi lijeni makar i pokušati naći da li postoji slična tema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pomoć oko otvaranja teme joj joj joj,clank je samo htio da svima nama bude lakše,a nije znao za ovo-nećemo ga sada kritizirati... ![]() i ja sam ljena al ne na forumu neg vak...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko otvaranja teme Pa niko nema ništa protiv Clanka, nego samo da se ubuduće gledaju tagovi, jer tome i služe ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pomoć oko otvaranja teme ma znam dakec,samo kažem.... neka sam hiper aktivna sad... pa se malkoc zekim ....a da ne postoje tagovi,bila bi korisna clankova tema
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć oko otvaranja teme Ma ne kritiziram ja, svaka čast na temi. Samo sam konstatirao i pokušao objasniti kako se pretražuje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil
Poruka: 3,012
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko otvaranja teme hvala vam što ste mi objasnili što znače tagovi to stvaro nisam znao.Da sam znao ne bi otvarao ovu temu, a i vidio sam kako su učinkovitiji, ali neki članovi znaju otvarati temu, a da već postoji takva npr. ove dvije teme Koji komp posjedujete? Koja vam je konfiguracija računala? , a i neki članovi otvaraju teme pa naknadno pitaju da li postoji.Hvala vam još jednom što ste mi upoznali sa tagovima Zadnji Uredio Clank : 19-02-08 u 07:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oko, pomoc, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

al ne na forumu neg vak...