| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Popularnost surfova u Croportal.net forumu; Zanima me kako se računa popularnost surfova ako nije neka tajna. Naime maloprije sam imao 90 i nešto % popularnih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Popularnost surfova Zanima me kako se računa popularnost surfova ako nije neka tajna. Naime maloprije sam imao 90 i nešto % popularnih surfova. Kasnije sam dodao dva nova na kojima sam imao 4 glasa (što je u prosjeku vrlo dobro u odnosu na neke druge) no popularnost je pala na 88%... pa mi baš nije logično, ako se gleda samo po glasovima i broju članaka... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Popularnost surfova To ni meni nije jasno ![]() Neki imaju po 100 % ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Popularnost surfova da ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularnost surfova Nemaju ti samo glasovi ulogu za popularnost, više faktora ovisi dal će ti surf bit popularan ili ne (pitaj daidzu )ovisi ti i broj klikanja na njega, broj pluseva, pogleda, slanja prijateljima, komentari,... Surf FAQ
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Popularnost surfova
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularnost surfova A jebiga ne znam šta da ti kažem, pitaj daidzu u čemu je tajna ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Popularnost surfova Takav grafikon je puno jednostavniji za prikaz pa vjerujem da ćemo svi koji smo se tamo iskušali uskoro imati isto jednobojni. ![]() A ne znam ni ja, malo sam probao kako to sve ide pa mi isto puno toga nije najbistrije. Mislim da ljudi koji imaju svoje stranice imaju direktan interes (financijsku korist) od stavljanja surfova i mislim da su neki našli način (neću o tome kalkulirati) kako da im surfovi budu u vrhu popularnosti jer su to novi klikovi, nove kunice. A mi koji to radimo iz čisto sportskih pobuda ..... nama ionako nije previše bitno. Neću se time opterećivati dok ne pokrenem svoju stranicu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Purger | Re: Popularnost surfova Citat:
S ovim se slažem ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 18-09-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 24
![]() | Re: Popularnost surfova Bok svi ![]() Nije u pitanju nikakav algoritam za nabijanje popularnosti. Jednostavno, sve akcije koje se mogu dogoditi na pojedinom članku ulaze u kalkulaciju, npr. glas, odlazak na tu stranicu, komentar etc. Naravno, korisnici koji su postavili gumb za glasanje na svojim blogovima imaju puno veći broj glasova. Sustav radi tako da kad jednom neki članak postane popularan, tj. pređe prag popularnosti, ostaje popularan zauvijek. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popularnost surfova Jel mi može netko reći šta znače ovi brojevi ispod korisničkog imena i na osnovu čega oni rastu ili padaju ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dodaj, dodavanje, surf |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.