Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi Popularnost surfova u Croportal.net forumu; Zanima me kako se računa popularnost surfova ako nije neka tajna. Naime maloprije sam imao 90 i nešto % popularnih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-04-08, 18:44   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 779
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan
Popularnost surfova

Zanima me kako se računa popularnost surfova ako nije neka tajna. Naime maloprije sam imao 90 i nešto % popularnih surfova. Kasnije sam dodao dva nova na kojima sam imao 4 glasa (što je u prosjeku vrlo dobro u odnosu na neke druge) no popularnost je pala na 88%... pa mi baš nije logično, ako se gleda samo po glasovima i broju članaka...

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 19:50   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,146
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Popularnost surfova

To ni meni nije jasno

Neki imaju po 100 %

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 19:57   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

da

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:40   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,246
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Nemaju ti samo glasovi ulogu za popularnost, više faktora ovisi dal će ti surf bit popularan ili ne (pitaj daidzu )

ovisi ti i broj klikanja na njega, broj pluseva, pogleda, slanja prijateljima, komentari,...

Surf FAQ
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 20:55   #5 (permalink)
Purger

sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima

Ma sve je to meni jasno ali ipak...

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 21:08   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A jebiga ne znam šta da ti kažem, pitaj daidzu u čemu je tajna
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 21:18   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,079
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Takav grafikon je puno jednostavniji za prikaz pa vjerujem da ćemo svi koji smo se tamo iskušali uskoro imati isto jednobojni.

A ne znam ni ja, malo sam probao kako to sve ide pa mi isto puno toga nije najbistrije.

Mislim da ljudi koji imaju svoje stranice imaju direktan interes (financijsku korist) od stavljanja surfova i mislim da su neki našli način (neću o tome kalkulirati) kako da im surfovi budu u vrhu popularnosti jer su to novi klikovi, nove kunice.

A mi koji to radimo iz čisto sportskih pobuda ..... nama ionako nije previše bitno.
Neću se time opterećivati dok ne pokrenem svoju stranicu.
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 19:40   #8 (permalink)
Purger

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Mislim da ljudi koji imaju svoje stranice imaju direktan interes (financijsku korist) od stavljanja surfova i mislim da su neki našli način (neću o tome kalkulirati) kako da im surfovi budu u vrhu popularnosti jer su to novi klikovi, nove kunice.

S ovim se slažem

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-08, 10:16   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 18-09-07
Poruka: 24
maratz se izdvaja iz mase

Bok svi

Nije u pitanju nikakav algoritam za nabijanje popularnosti.

Jednostavno, sve akcije koje se mogu dogoditi na pojedinom
članku ulaze u kalkulaciju, npr. glas, odlazak na tu
stranicu, komentar etc.

Naravno, korisnici koji su postavili gumb za glasanje na
svojim blogovima imaju puno veći broj glasova.

Sustav radi tako da kad jednom neki članak postane popularan,
tj. pređe prag popularnosti, ostaje popularan zauvijek.
maratz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 16:36   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Jel mi može netko reći šta znače ovi brojevi ispod korisničkog imena i na osnovu čega oni rastu ili padaju

Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dodaj, dodavanje, surf

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108