| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Povezanost u Croportal.net forumu; Ima li nekakve veze izmedju teme "ovo je ovo je tema od 20000 poruka" i "Komentari na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Povezanost Ima li nekakve veze izmedju teme "ovo je ovo je tema od 20000 poruka" i "Komentari na slike forumaša i forumašica " jer sam se par puta zeznuo i postao u ovoj prvoj iako je naslov bio isti kao i kod druge, ali mi se ti postovi naravno nisu pojavili u drugoj temi gdje sam htio i da se pojave... Uglavnom, totalna zbrka. Kako bih mogao izbjeci opet istu gresku? hvala
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Povezanost Kada se postovi iz neke teme premjeste u temu od 20000 poruka (uglavnom zbog offtopica) Na njima ostane naslov iz prethodne teme. Nadam se da ćeš uspjeti skužiti što sam htio reći, malo sam zapetljao ![]() Dakle način da ne ponavljaš grešku je da malo pripaziš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.