| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi pretplaćene teme?? u Croportal.net forumu; nisam se pretplatila na nijednu temu a stalno mi se pojavljuje da sam pretplaćena na sve teme na koje postam. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | pretplaćene teme?? nisam se pretplatila na nijednu temu a stalno mi se pojavljuje da sam pretplaćena na sve teme na koje postam. izludit ću više s tim, mail mi je krcat tim obavjestima. kako to maknit?? nemogu naći tu opciju, stalno brišem te pretplate ali mi se ponovo pojavljuju kad god nešto napišem u neku temu ![]()
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 96
![]() | Re: pretplaćene teme?? http://www.croportal.net/forum/izmijeni-opcije/ Uobičajen oblik pretplate na temu Stavi na Nema e-mail obavjesti |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pretplaćene teme?? Da ideš na to izmijeni opcije, al to "nema e-mail obavijesti" neće ništa pomoć ako su već teme pretplaćene, tako bar meni nije ništa pomoglo. Dakle nejdeš to, nego ideš "nemoj se pretplatiti" i imaš iznad toga link na "listu preplaćenih tema" odeš tamo i obrišeš sve pretplate i to je to.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pretplaćene teme?? Jesi obrisala sve pretplaćene teme? Ako jesi ne bi trebalo slat više Evo kako bi trebalo da bude, kad klikneš na onaj zaokruženi link na prvoj slici, dođeš na stranicu prikazanu na drugoj i kako bi trebala izgledat sa obrisanim svim pretplatama. ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 20
Poruka: 71
![]() | Re: pretplaćene teme?? pa da, sve ja njih obrišem, al kad god nešto našišem u neku temu nakon toga mi se ponovo pojave te teme u koje pišem kao pretplaćene. užas
__________________ Riskirajmo, prisjetivši se da nikad nismo prestali tiho voljeti one koje smo nekad voljeli glasno... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pretplaćene teme?? Još samo mi jedno pada na pamet jesi označila ono "nemoj se pretplatiti" ako jesi nemam pojma šta je
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Van stvarnosti...
Poruka: 96
![]() | Re: pretplaćene teme?? promjeni mail adresu u neku koju ne koristiš i neka ti na nju stižu mailovi ako ovo ne radi.
__________________ ☆All truth is simple... is that not doubly a lie?☆ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:34.