| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi rep+? u Croportal.net forumu; ok, zeleni su rep+, crveni rep-, a kaj su sivi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rep+? potrazhi po forumeku... to su ovi neutral..kaj ti nemogu davati ak imaju ispdo 50repe..tak nekaj ajd bok..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rep+? Sivi kvadratić je kad ti korisnik sa rep power 0 da reputaciju. I ova tema nije bila namjenjena za žicanje, nego je čovjek pito jednostavno pitanje a vi to pretvorili u žicanje i temu kolko je nekom važno rep+,...
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rep+? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rep+? kao što je daka rekao, sivi kvadratići znače da ti je neko dao rep ali ima rep power 0 pa ti se stoga broj rep bodova ne povećavaju (odnosno smanjuju). i ova tema je za podforum pomoć a ne ovdje |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: rep+? E dajte mi recite samo ovo...Meni je prije par dana rep dao Hugo Chavez - starter i donio mi 2 boda. Ja sam imao tada 4 boda a nakon toga sam imao 6. Kvadratic je bio sivi a ja sam dobio 2 boda, ne kuzim.... ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
« pretplaćene teme??
|
Surferi 5 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.