| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Scripta u Croportal.net forumu; na koju god temu otisa na forumu izbaci mi eror da je scripta zauzeta i da mogu nastavit cekat je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Scripta na koju god temu otisa na forumu izbaci mi eror da je scripta zauzeta i da mogu nastavit cekat je ili da nastavin bez skripte ... sta napravit da mi to ne javlja svaki pout ?????? i sta je to uopce ??
__________________ Mi smo oni na koje su nas naši roditelji upozoravali |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,369
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Scripta e meni se isto to dogadja kada dodjem na forum,kaze da skripta usporava explorer pa me pita za abort,i kada kliknem na abort kao da se nista ne dogodi,opet ostanem na forumu,bas mi je to nejasno,i mene zanima sto se dogadja?
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,878
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Scripta To je koliko ja znam Javascript- meni on bitno usporava browser kad sam na CP-u. Ne znam kako se to rješava u M$IE, ali u Operi sam ga ugasio samo na CP-u* i sad mi radi izvrsno i puno brže (ali neke stvari više ne rade- niš' strašno, osim za igrice). * desni klik na stranicu, 'Edit site preferences', tab Scripting i tamo isključite 'Enable Java script'
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: upomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:10.