| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Slanje pisma u UK u Croportal.net forumu; Ovako poslao bih pismo izvan zemlje.. Posto nikad nisam slao pisma izvan zemlje, molio bih vas da mi objasnite sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-06
Poruka: 71
![]() | Ovako poslao bih pismo izvan zemlje.. Posto nikad nisam slao pisma izvan zemlje, molio bih vas da mi objasnite sto trebam napisat na naprijed a sto na poleđini kuverte.. Koliko markica trebam polijepit za UK i koliko to cca sve to kosta Ak ima ko nekakvu sliku ili da mi u paintu nacrta pa da posta. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Slanje pisma u UK A da odeš o poštu i tamo zamoliš službenicu da ti pomogne ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-06
Poruka: 71
![]() | Re: Slanje pisma u UK Pa to ti je isto ko da ides prvi put vadit osobnu i dođes tamo praznih ruku i pitas kaj treba.. Ja se volim pripremit.. Valjda je netko slao pismo izvan zemlje i zna kaj treba napisat na poledini. I koliko otprilike to sve kosta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Slanje pisma u UK Ajd baci pogled na ovo ![]() HP-Hrvatska pošta d.d. HP-Hrvatska pošta d.d. Nadam se da će ti ovi linkovi pomoći da da nećeš doći nespreman u poštu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Slanje pisma u UK Ma nema na čemu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: engleska, pismo, slanje, velika britanija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.