| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi smanjuju mi se poruke... u Croportal.net forumu; mislim da mi je ovo vec drugi put da mi se jednostavno poruke koje sam imao izbrisu sa brojaca.... evo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | smanjuju mi se poruke... mislim da mi je ovo vec drugi put da mi se jednostavno poruke koje sam imao izbrisu sa brojaca.... evo prijepodne sam imao oko 670 poruka, a sad dodjem na forum i imam 640 poruka na brojacu... ne bih pito da je prvi put ali mislim da mi se to vec dogodilo kad sam se registrirao na oko prvih 100 poruka ![]() evo ako postoji ovakva tema, slobodno zakljucajte ali mi dajte link od te teme ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti Zadnji Uredio bbbtrnje : 11-04-08 u 18:41. |
| |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,933
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smanjuju mi se poruke Citat:
...mali zeleni su došli na zemlju i napadaju...prvi cilj im je brisanje postova na forumima ![]() ot: ovo što je opaka napisala je razlog ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: smanjuju mi se poruke Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: smanjuju mi se poruke... sve ti je opaka objasnila ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: poruke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.

...mali zeleni su došli na zemlju i napadaju...