| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi šta se dešava-registracija?????? u Croportal.net forumu; imam problem...već par dana kad dolazim na forum upišem korisničko ime,lozinku stisnem prijavu....prihvati ime i lozinku,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | šta se dešava-registracija?????? imam problem...već par dana kad dolazim na forum upišem korisničko ime,lozinku stisnem prijavu....prihvati ime i lozinku,napiše dobrodošla ivana 0015 sve ok. otvorim neku temu i skužim da nisam registriran,polja sa imenom i lozinkom prazna....šta se dešava...???' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta se dešava-registracija?????? nista....to ti je i kod mene tak ponekad....al zna bit i fora s kojim programom otvaram....ponekad kad pogonim mozillu me zna zekat s tim....ponekad maxthon....nije do mene....al mene to ne zabrinjava...sam se registriram opet i zivot je opet predivan.... ![]()
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta se dešava-registracija?????? Dali kliknes na onu kockicu "zapamti me" ?
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: šta se dešava-registracija?????? Meni su programi pobrkali opcije u mozilli. Kad otvoriš internet, idi na Tools pa na Options... i staviš da ti pamti lozinke...
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:19.