| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Sta zanci reputacija u Croportal.net forumu; ljudi jer mi neko moze reci sta znaci u croportal forumu reputacija... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta zanci reputacija nekima ništa, nekima jako puno Uglavnom da ima nekeog pretjeranog smisla ili koristi, to nema. Ali čovjeka veseli kad vidi da je napisao dobar post ili da ga se netko sjetio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija reputaciju ti daju ostali korisnici na osnovu tvojih dobrih i losih poruka,ona moze biti dobra i losa(pozitivna i negativna)
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Sta zanci reputacija Citat:
![]() koliko sam čula i vidjela ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta zanci reputacija Ma u zadnje vrijeme se popravio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija kako to mislis? uglavnom imam pozitivne,dosada samo dva ili tri negativna...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Da ne otvaram bezveze novu temu zbog jednog (glupog) pitanja Jel moguće nekako nedgi pogledati cijelu 'povijest' reputacije, i dobivene i zadane ( )? ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Citat:
Odi na 'Korsinička ploča' | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Da znam, al tamo pokaže samo zadnjih 25, mislio sam baš sve ![]() ![]() E: @ FBS - ok onda ništa ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 02-02-08 u 15:28. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sta zanci reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:29.

)?