| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Sta zanci reputacija u Croportal.net forumu; Ako te zanima zamoli supermoderatora nek ti pogleda ili kopira.. mi plavi smo to mogli prije, sad više ne..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Oki doki Wamp, hvala ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Ma, ja se ne opterecujem time, i bas me briga da li ce moja poruka biti tamo nekom zanimljiva, jer sve ovo shvatam prvo kao igu ili ispunjavanje slobodnog vremena...Takodje, ne jurim ni neku cifru (br. postova)... Btw, i nemam neku reputaciju!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija Jel neko tu spomenio da mu reputacija znači nešto ili da vija neki broj postova? ![]()
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: Sta zanci reputacija Ja ![]() Ma šalim se, otkad ne daju bonove za konzum nema vajde od repe
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija ![]() Šta se ti javljaš, ti imaš repa više nego svi ostali zajedno ![]()
| |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sta zanci reputacija daješ je tako da klikneš na ovu vagu ispod avataraCitat:
Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sta zanci reputacija 1. e da a disu bodovi, jesu to poruke? 2. koliko dnevno reputacija mogu podeliti 3. znam li od koga sam dobio reputaciju
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. Zadnji Uredio saban sajnovic : 28-02-08 u 23:03. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| charolastra | Re: Sta zanci reputacija Citat:
Šabane u korisničkoj ploči možeš vidjeti tko je dao tebi i kome si ti dao Na dan možeš 3 ili 5, mislim da je 5. I to su bodovi, ne dobijaš ništa za njih osim eto pohvale za neki post, ili pokude
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sta zanci reputacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

ispod avatara