Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi Sta zanci reputacija u Croportal.net forumu; Ako te zanima zamoli supermoderatora nek ti pogleda ili kopira.. mi plavi smo to mogli prije, sad više ne.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 15:28   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,343
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Sta zanci reputacija

Ako te zanima zamoli supermoderatora nek ti pogleda ili kopira.. mi plavi smo to mogli prije, sad više ne..
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 15:30   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,502
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Oki doki Wamp, hvala
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:18   #13 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,663
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Ma, ja se ne opterecujem time, i bas me briga da li ce moja poruka biti tamo nekom zanimljiva, jer sve ovo shvatam prvo kao igu ili ispunjavanje slobodnog vremena...Takodje, ne jurim ni neku cifru (br. postova)... Btw, i nemam neku reputaciju!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:52   #14 (permalink)
Akademik Foruma

daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Jel neko tu spomenio da mu reputacija znači nešto ili da vija neki broj postova?
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:53   #15 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,553
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja

Ma šalim se, otkad ne daju bonove za konzum nema vajde od repe

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:57   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Ja

Ma šalim se, otkad ne daju bonove za konzum nema vajde od repe

Šta se ti javljaš, ti imaš repa više nego svi ostali zajedno
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:41   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,755
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

1. kako se daje rep
2. sta je ono zeleno i kako se to povecava a kako smanjuje
3. nekima je ono zeleno ustvari crveno
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 22:50   #18 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
1. kako se daje rep
daješ je tako da klikneš na ovu vagu ispod avatara

Citat:
2. sta je ono zeleno i kako se to povecava a kako smanjuje
zeleno znači da se nekome svidjela tvoja poruka. veličina repa ovisi o tome koliko si dugo na forumu, koliko imaš poruka itd. itd. na primjer ja kad ti dam rep dobiješ 17 bodova, daidza kad ti da dobiješ 22 boda

Citat:
3. nekima je ono zeleno ustvari crveno
kao što sam već napisao zelena kockica znači pozitivna repa (bodovi ti se povećavaju), crvena kockica znači negativna repa (loša poruka) i bodovi ti se oduzimaju

Star 28-02-08, 23:00   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,755
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

1. e da a disu bodovi, jesu to poruke?
2. koliko dnevno reputacija mogu podeliti
3. znam li od koga sam dobio reputaciju

Zadnji Uredio saban sajnovic : 28-02-08 u 23:03.
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 23:20   #20 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,553
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke

zeleno znači da se nekome svidjela tvoja poruka. veličina repa ovisi o tome koliko si dugo na forumu, koliko imaš poruka itd. itd. na primjer ja kad ti dam rep dobiješ 17 bodova, daidza kad ti da dobiješ 22 boda
Zapravo 28

Šabane u korisničkoj ploči možeš vidjeti tko je dao tebi i kome si ti dao

Na dan možeš 3 ili 5, mislim da je 5.

I to su bodovi, ne dobijaš ništa za njih osim eto pohvale za neki post, ili pokude

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sta zanci reputacija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114