| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Tko mi stalno mjenja potpis u Croportal.net forumu; Kome toliko smeta QUOTE u mom potpisu,pa ga stalno mjenja???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko mi stalno mjenja potpis Meni, imaš problema sa tim?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko mi stalno mjenja potpis Nemam problema,nego jel mi možeš objasniti zašto ti toliko smeta?? I ne razumijem ako je protiv nekih pravila zašto mi onda Silence i Joks nisu promjenili?? Kod: POTPIS (SIGNATURE) Korištenje uvredljivih i općenito neprikladnih potpisa (signaturea) nije dozvoljeno. Moderator zadržava pravo odrediti što je prikladno, a što ne. U potpisu nisu dozvoljene slike. U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta, uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu. Ovo pravilo ne odnosi se na administratore i moderatore koji u potpisu mogu imati sadržaj važan za funkcioniranje foruma. Zadnji Uredio Fearless Mastermind : 21-08-07 u 20:43. |
| |
| | #4 (permalink) | |
| charolastra | Re: Tko mi stalno mjenja potpis Smeta čitanju postova, eto to je Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko mi stalno mjenja potpis A eto, tolerantniji su od mene valjda. No promjenjen ti je i jebiga sad, nevažno tko ga je.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: mjenja, potpis, stalno, tko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.