| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Uploadanje slika u Croportal.net forumu; Zašto ne mogu već dva dana uploadat ni jednu sliku. Zatvori ovaj prozor Upravljaj Privitcima Upload FileVi ste poslali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 24
Poruka: 171
![]() | Uploadanje slika Zašto ne mogu već dva dana uploadat ni jednu sliku. Zatvori ovaj prozor Upravljaj Privitcima Upload FileVi ste poslali maksimalno od 0 fajlova Uploading File(s) - Please Wait Dopušteni Formati Privitaka Tip Fajla Maksimalna Veličina Fajla Maksimalna Dužina Maksimalna Visina bmp 195.3 KB 1024 768 gif 293.0 KB 1200 800 jpe 488.3 KB 1800 1800 jpeg 488.3 KB 1800 1800 jpg 488.3 KB 1800 1800
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Uploadanje slika Zbog problema na forumu brišu se i neke već uploadane slike. Probaj uploadati na: http://www.imagebeaver.com/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Uploadanje slika
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uploadanje slika gazda, ajde zalijepi ove linkove za upload slika pod "Slike" da ljudi ne lutaju ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| next best thing | Re: Uploadanje slika ej a jel ja smijem u svoj faraonov kutak aploudat sličice, za tackanje i pikanje ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: slika, uploadanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| galerija slika - da li bi htio netko raditi | Kristijan | Baš Razno | 18 | 20-05-06 11:59 |
| Problem kod uploada slika | IggieSlut | Forum - Prijedlozi i Kritike | 1 | 23-10-05 16:51 |
| Ispisivanje web stranica bez slika | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 30-09-05 15:41 |
| sređeno uploadanje slika i fajlova | Kristijan | Obavijesti Administratora | 0 | 28-02-05 21:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:07.