| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Vratite me na forum u Croportal.net forumu; Već ste pomislili da sam neki banani frik?! Ma nisam, nego sam promijenila lozinku, ali ne znam u koju Ovo: &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Vratite me na forum Već ste pomislili da sam neki banani frik?! ![]() Ma nisam, nego sam promijenila lozinku, ali ne znam u koju ![]() Ovo: "Ako ste zaboravili vaše korisničko ime ili lozinku, možete zatražiti da vam se pošalje korisničko ime na email. " NE RADI! Netko pliz ![]() Vaša ![]() |
|
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Vratite me na forum ![]() ![]() ajooooj...shame on me... Meni neki dan i Bahamut poslao mail s istim problemom, da se ne može registrirat na cp. A ja otišao na Krk i zaboravio na njega... Pa eto, ako netko zna rješenje problema nek se pozabavi i njegovim account-om... Sorry Bahamut ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Vratite me na forum ahahaha, mi izopćeni Osnovat ćemo novi forum. Ali to će se Kiki tek pozabavit imam blagi osjećaj. Nego, mogu ja tu baciti jednu partiju "napiši nešto osobi iznad sebe" ? ![]() Edit: napiši nešto osobi iznad sebe i pogodi ovih 6 brojki i slova sa slike iz prve ![]() |
|
![]() |
| Tagovi: forum, vratite |
« Cd-Drive
|
On line dating??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.