Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Pomoć!
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Pomoć! Raspravljate o temi Vratite me na forum u Croportal.net forumu; Već ste pomislili da sam neki banani frik?! Ma nisam, nego sam promijenila lozinku, ali ne znam u koju Ovo: &...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-07, 17:25   #1 (permalink)
Neregistriran

Poruka: n/a
Vratite me na forum

Već ste pomislili da sam neki banani frik?!

Ma nisam, nego sam promijenila lozinku, ali ne znam u koju
Ovo: "Ako ste zaboravili vaše korisničko ime ili lozinku, možete zatražiti da vam se pošalje korisničko ime na email. " NE RADI!

Netko pliz

Vaša

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:31   #2 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Vratite me na forum

Vatra?
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:32   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Hahahaha,bravo!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:33   #4 (permalink)
Neregistriran

svatko griješi, ali nećete me se riješiti. Pisat ću ja tu

A sad ovako ne mogu prijaviti to pod greške na forumu.

Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:33   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

ajooooj...shame on me...

Meni neki dan i Bahamut poslao mail s istim problemom, da se ne može registrirat na cp. A ja otišao na Krk i zaboravio na njega...

Pa eto, ako netko zna rješenje problema nek se pozabavi i njegovim account-om...

Sorry Bahamut
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:35   #6 (permalink)
FPS excellence

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,811
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Bahamut - Zadnja aktivnost: 06-08-07 00:36

Shame on you wonder...
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:36   #7 (permalink)
Neregistriran

ahahaha, mi izopćeni

Osnovat ćemo novi forum. Ali to će se Kiki tek pozabavit imam blagi osjećaj.

Nego, mogu ja tu baciti jednu partiju "napiši nešto osobi iznad sebe" ?

Edit: napiši nešto osobi iznad sebe i pogodi ovih 6 brojki i slova sa slike iz prve

Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:39   #8 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

E, vatra... Imaš pm
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:44   #9 (permalink)
Neregistriran

@ vander:

jadna mala ja

Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 17:54   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Dogovorite se sa Supermodom preko skypea ili kako več neka ti on stavi neki bezveze pass pa kad se ulogiraš sama si promjeni u koji želiš!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forum, vratite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete otvarati nove teme
Vi smijete odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108