| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pomoć! Raspravljate o temi Zakaj nemrem davat reputacije u Croportal.net forumu; kada stisnem onu pahuljicu ili kaj god vec ne otvara mi se onaj prozorcic da mogu nekom dat rep+ , zakaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Zakaj nemrem davat reputacije kada stisnem onu pahuljicu ili kaj god vec ne otvara mi se onaj prozorcic da mogu nekom dat rep+ , zakaj je to tak ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: ZAKAJ NEMREM DAVAT REPUTACIJE sad radi sve 5 gigga hvala , al mi je jedino sad glupo kada dam rep onda mi se otvori opet stranica , ma nema veze ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ZAKAJ NEMREM DAVAT REPUTACIJE imam jedno pitanje : Kad dajem rep niko ne dobije niti negaticnu, niti pozitivnu.... zasto?
__________________ ...A noćas ako sluša nek čuje bol U pjesmi koju pjevam njoj, samo njoj Zauvijek neka nosi na srcu znak Život je jedan ona bacila... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZAKAJ NEMREM DAVAT REPUTACIJE Nemaš dovoljno rep power koji ti raste sa tvojom reputacijom, brojem postova, kolko si dugo na forumu,...
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZAKAJ NEMREM DAVAT REPUTACIJE Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZAKAJ NEMREM DAVAT REPUTACIJE Zato što nemaš još dovoljno primljene reputacije, kad pređe 100 bodova onda dobiješ drugu "kockicu" ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

... Meni radi normalno. Probaj desni klik na vagu i open link in new tab...