| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Čestitka ludom abri!!! u Ostalo forumu; Evo čestitam Ludom Abri na PREdobrom avataru i na negovim uspjesima u teretani... i jedna kritika: Dečko ako si pravi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čestitka ludom abri!!! to ti je moj drug iz Kluba masturbatora CP-a :čekić :čekić
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Čestitka ludom abri!!! Koji je tebi kurac budalo jedna... na kojim drogama si ti a ? Vidimo se sutra u školi i nećeš dobro proći i ako hoćeš nešto reći nemoj jebat po forumu nego mi reci kao muško ! ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: Čestitka ludom abri!!! spajdermen, spajdermen jebat frendove u mozak je ruzno, ali samo nemoj opet pocet bacati role selotejpa na druge i mozda ti oprostimo
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Veteran | Re: Čestitka ludom abri!!! Citat:
Ovo bu neki fajt na kraju ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Čestitka ludom abri!!! Citat:
!
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: Čestitka ludom abri!!! Citat:
![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: abri, cestitka, ludom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:51.