| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi daMassa i njehovih 1000 postova... u Ostalo forumu; bolje se ljubiti nego tući e sada kako želiš da to riješimo ovako ili ovako... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| wayward | Re: daMassa i njehovih 1000 postova... kongrečulejšn daMassa, ima tu nešto, sjećam se još dok su ove naše snaše bile male i dok su se svi nakačili na nove cure na forumu, a gle ih sad, prejebale me po broju postova, a ako tako nastave, zbilja će prejebat i Kikija ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #36 (permalink) |
| wayward | Re: daMassa i njehovih 1000 postova... nemojte si laskat, stvar je vrlo jednostavna, ili je server zaposlen (bajdvej,jel zna netko ko to uopće servira???), ili kad dođem dvaput tjedno, forum je zatrpan idiotarijama za nabijanje broja postova tipa kao danas ovi brojevi????????????????????
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー Zadnji Uredio Kristijan : 06-03-06 u 21:44. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: daMassa i njehovih 1000 postova... Da si ne laskam...pa kako mi neće laskat kako se netko tako lijepo brine o broju mojih postova.... opusti se Pharaoh malo
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 1000, damassa, njehovih, postova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.

ili ovako 

a šta fali ponekad se i malo potući?

stvarno ću počet misliti da ti je krivo
Svaki tvoj post(od ukupno dva tjedno) je o temi mene i Wamp