| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi karantena u Ostalo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim deedee držim fige za ispite ...ne sumnjam uopće p.s. nekako mi se čini da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Celebrity | Re: karantena Citat:
![]() hvala svima ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: karantena deedee
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Veteran | Re: karantena ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: karantena good luck and kick ass! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: karantena
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: karantena da pripazit cemo na vuceka.....i to tak da cu mu ja osobno pomoc da te zaboravi cim prije..... tak da kad se vratis nazad....hmmmm....zakljuci....ma salim se....kinda....sad ti skuzi jesam dead serious ili.....ne moram ti ni govorit da te sve ispite zjekas fino kad to i sama znas....i necu ti pozelit srecu jer tebi sreca ne treba ...kmeeee..... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: karantena Ej Mačore, takvi će mi komentari dekoncentrirati dragu... Nema ona što brinuti- nek se koncentrira na učenje i razvaljivanje ispita, a njen Wolf će patiti u samoći (ionako, zna DeeDee da meni nju nitko ne može nadomjestiti )...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

...ne sumnjam uopće 

deedee
tak da kad se vratis nazad....hmmmm....zakljuci....
...kmeeee.....
)...
pauza od ucenja pa "bacam" pogled