| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Moj rođendan... u Ostalo forumu; Vidim da se nitko nije vidio da je meni danas rodendan Pa cu cestitati samom sebi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Moj rođendan... Sretan ti rođendan al ne znam kako bi mi znali da ti je rođendan...ne vidim da si na popisu ![]() Il sam ja čorav ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 11-05-08 u 19:57. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Moj rođendan... E da.... Zaboravio sam vam ispričati anegdotu kako sam proslavio ovaj rođendan... U petak smo krenuli na ekskurziju na 2 dana.... Jucer popodne kada smo se vracali kuci..... Pokvario nam se je bus, cekali smo drugog busa puna 3 sata..... I sada po noci ja zaspao a ono u 0:00 sati svi u busu najednom viknu SRETAN TI RODENDAN. Skoro sam infarkt dobio... E i da razrednica mi je prva cestitala p.s. Sada sam sredio to...
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Moj rođendan... egotrip, ha? ![]() sretan rođendan ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,246
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moj rođendan... Sretan rođendan i sve najbolje! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.