| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Pozdrav od novog clana u Ostalo forumu; Bok svima, zovem se Ivan, imam 26 godina, sinoc sam nekako naletio na vas forum, te sam se odlucio uclaniti, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pozdrav od novog clana Pozdrav i tebi Ivane! Konačno da je naišo neko ko se "usudi" pisat nešto na forum... treba nekak motivirat te ljude da sudjeluju u forumu... Kao što je Cyrus rekao... Raspiši se! Živio
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,857
![]() | Re: Pozdrav od novog clana Sam ti piši. Ja sam isto tak naletio u 11. mjesecu prošle godine, pa sam sada svaki dan na forumu
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Pozdrav od novog clana Slažem se s Gogy-em što se tiče toga da se skoro nitko ne usudi nešto napisati. Svaki put kad dođem na Croportal, pogledam tko je online i uvijek vidim neko drugo ime od kojeg nisam nikada vidio poruku... Praktički samo nas sedam-osam sudjeluje na forumu. Šta mislite kolko croportal ima registiriranih korisnika mmm
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() | Re: Pozdrav od novog clana Citat:
Toliko članova, a tako nas malo piše, baš šteta...Ne kužim.... mmm
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Administrator | Re: Pozdrav od novog clana Citat:
zato kaj se mnogima ne da non stop logirati....nisam još sredio da te automatski zapamti kada se logiraš na sajt. inače bi ih pisalo jako puno. Ali to mi je prvo što ću sređivati. Samo je problem. | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Pozdrav od novog clana A čuj pa nije se toliki problem logirati, vidiš i sam da su uvijek online neki članovi koji nemaju niti jednu poruku. Dobro je Gogy rekao, ne ''usude'' se pisati.
| | |
![]() |
| Tagovi: clana, pozdrav |
« pohvala CH1
|
sretan Uskrs!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
mmm