| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Pozdrav od novog clana u Ostalo forumu; Ono, ja kad sam se prijavio početko 11. mjeseca, nisam znao kaj da tu pišem, na kaj da odgovaram, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: Pozdrav od novog clana Ono, ja kad sam se prijavio početko 11. mjeseca, nisam znao kaj da tu pišem, na kaj da odgovaram, pa kad je malo po malo krenulo... Kad bi to ovi labudi shvatili bilo bi nas više... Evo, ovaj FRENKI i dalje stoji, pitam se šta radi
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pozdrav od novog clana Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: Pozdrav od novog clana Citat:
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | ||
| | |
| | #29 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Pozdrav od novog clana Hvala na dobrodoslici, pronaci cu vremena i za ovaj forum, valjda necu pasti u zaborav. Istina je sto kazete, i ja sam se registrirao da bi mogao gledati slike, tekstove, gole tete... Recite mi o cemu se najcesce vode rasprave. Koji je zanr ovog foruma? |
|
| | #30 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Pozdrav od novog clana Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: clana, pozdrav |
« pohvala CH1
|
sretan Uskrs!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje