| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi So long... u Ostalo forumu; Khm..Odustajem od piskaranja na forumu neko vrijeme (moguće malo dulji period). Dal da napišem neš pametno ili ne, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | So long... Khm..Odustajem od piskaranja na forumu neko vrijeme (moguće malo dulji period). Dal da napišem neš pametno ili ne, ne znam ni sam. Bit ću tu negdje, prolistat ću vas par puta mjesečno, ali jednostavno sam se zasitio svojeg nepotrebnog trabunjanja forumom. Ne znam, uopće mi više nije gušt doć na forum, sve nove poruke prelistam u roku 5 min. Možda je to samo neki moj film, ali mi se jako čini da je forum izgubio na kvaliteti i da se sve vrti oko nekakvih igra i igrica. S druge strane, imam hrpu stvari za obavit u periodu od narednih 4 mj. vezanih uz fax(kojeg sam poprilično zapostavio), posao(kojeg je sve više) i odlazak preko bare na jedan malo dulji period, pa si jednostavno više ne mogu i ne želim dopuštati često i nepotrebno besciljno lutanje netom. I to je bonus razlog koji je ubrzao moju trenutnu "odluku".. Trebam li još što dodati?!? Želim vam svima sve najbolje, puno zabave, smijeha i uspjeha u svim planovima... Možda ne bih trebao nikog isticati ali moram naglasiti da poseban pozdrav ide za tri dame koje su mi ono, zakon svih zakona..Dakle..Eva, Vatra i Nefertiti - nema zakona jačeg od vas. Definitivno 3 najdraže forumašice u čijim sam postovima redovito uživao, a x puta i umirao od smijeha (Nef - sretno s kikačem i nek dete bude na mater, jer mater je kul ... vjerojatno je i tatica )...Ako sam koga ikad uvrijedio, nek se ne naljuti. Jbg, nije bila namjera. Roko, za tebe je bila namjera, idiote....Mi scusi Znam da se ne smije vrijeđati ![]() Eto tol'ko od mene za jedan neodređeni period, eo vam za kraj jedna pjesmica simboličnog naziva. Izvođača pretpostavljam da znate ...Bez patetike molim Ovo je mislim trenutno najbolja odluka s moje strane ..Peace brothers and sistersPS..Spešl pozdrav jednoj osobi od koje sam puno toga naučio, čak i o sebi dosta toga. Mislim da će se prepoznati.. Ajd bok... sincerely yrs ww
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... Ne znam šta da ti pametno napišem osim da ćeš nedostajati na forumu, iskreno, a vjerujem da će se i drugi složiti. ![]() Ipak se nadam da ćeš se vratit jednom za stalno..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: So long... Pozdrav stari, sretno ti u svemu što si želiš ![]() Drago mi je da ćeš ipak navratiti, a kad ti zafalimo (a budemo kad tad ) i vratiti se ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Offline | Re: So long... ww ![]() uživaj i sredi sve što imaš za srediti...i vrati se ...![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

... vjerojatno je i tatica
)...Ako sam koga ikad uvrijedio, nek se ne naljuti. Jbg, nije bila namjera. Roko, za tebe je bila namjera, idiote....Mi scusi