| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi So long... u Ostalo forumu; tigre sve najbolje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... pozdrav apoljonu i neka se brzo vrati... za wonderwalla: sretno na faksu,vrati se jednom...i samo da te ispravim ti nisi bio piskaralo na forumu...to sto si sada vip clan i sto si bio moderator govori nesto o tebi ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... Koja tuzna tema... Wonder; stvarno mi je zao , al si zabrania patetiku, pa cu ti samo rec ako budes tia pricat o babama ili o necem desetom, znas di sam i javi se koji put. To da ti zelim srecu u ostvarivanju svih planova ti ne moram ni govorit, to vec znas. I ne vridaj Roka, dobit ces ban. ![]() Apoljon; Zar i ti sine Brute? Znate obojica di smo, dva klika mišem i eto nas , za vas dvoje smo uvik tu. Pozdrav i nemojte dugo...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... dečkiFalit će te svima... ![]()
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #26 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... pozdrav obadvojici! ![]() wonder, sretno s faksom i isto tako u US & A! ![]() apoljone, i tebi sretno i uspješno što god bilo, a zbog čega napuštaš CP - ako se o obavezama radi.. ![]() dođite nam nazad, a nadam se da ćete se vratiti i prije nego što očekujemo! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long...
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,672
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: So long... NEEEEEEEE!!!!!!! Tek sad vidjeh ovo!!!! Ne wonder!!!! Tko će me utješit sad!?!?!?!?!!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da ćeš se vratiti.........ti si car!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:56.

ili o necem desetom, znas di sam i javi se koji put.
To da ti zelim srecu u ostvarivanju svih planova ti ne moram ni govorit, to vec znas.
I ne vridaj Roka, dobit ces ban.
dečki