| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Speki sretan ti rodjendan! u Ostalo forumu; Sretan rođendan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Speki sretan ti rodjendan! Sretan rođendan! Sve najbolje! ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Speki sretan ti rodjendan! O, pa nisam znao da me ovoliko ljudi voli na ovom forumu, predobro!!! ![]() ![]() ![]() Hvala vam stvarno mi puno znači što se netko sjetio na forumu za moj rođendan!!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,287
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Speki sretan ti rodjendan! Sretan rođendan! ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Veteran | Re: Speki sretan ti rodjendan! Sretan rođendan ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:57.