| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretan rođendan fat_boy_slim u Ostalo forumu; Sretan rodjendan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretan rođendan fat_boy_slim LJUBAVI MOJA JEDINA..KOJOM RIJEČJU DA JA TEBI DANAS ZAŽELIM SRETAN ROĐENDAN.. NEMA TAKVE KOJA BI BILA DOSTOJNA TEBE I MOJE LJUBAVI PREMA TEBI.. ALI ETO BIT ĆU JEDNOSTAVNA KAO ŠTO JE I TVOJA OSOBNOST,PUNA POZITIVIZMA,KAO ŠTO SI I TI UVIJEK I TVOJE RIJEČI NA ZASLONU,TE LJEPOTE I LJUBAVI OD KOJE SI TI SAV SATKAN.. SRETAN ROĐENDAN D. ,HVALA TI ŠTO SAM TE UPOZNALA
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 28-06-08 u 16:34. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() ![]() | Re: Sretan rođendan fat_boy_slim SRETAN ROĐENDAN!!!!! SVE NAAAAJ, NAAAJJJJ BOLJE TI ŽELIM!!! PUNOOOO LJUBAVI, SREĆE, ZDRAVLJA...MA SVEGA!!! ![]() ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Sretan rođendan fat_boy_slim Sretan rođendan, prijatelju, jajoklate, sisoljupče... želim ti sve naj ![]() Evo ti mog poklona...samo moraš malo smršat, jebiga, nije bilo xtra lardž ![]() ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.

želim ti sve naj