| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretan rođendan ruzica u Ostalo forumu; sretan rodjendan, sve najbolje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 128
![]() | hvala svima, prava ste klapa pajdaska , u ovako zgodnom drustvu mislim da imam u prosjeku tlideset i tli, jednom mi bu zal kaj moram otici. ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() | sto reci,prijatelju, nazalost, nekada su i case frcale u cose, ali hvaaaaaaaala. znas, ja sam pomalo cudan stvor, imat cu staru kozu ali mlado srce ! to je to. ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | a sada svima jedna lijepa pjesma za hvalu i laku noc, sutra moram dalje U suton, kada prve zvijezde i prve gradske lampe sinu, kad ljubavnik o dragoj sanja, a pijanica o svom vinu - ja tiho hodam pored kuca u kojima se svjetla pale; sva zla, i nevolje, i sumnje najednom budu posve male. i smijesim se u meki suton, od zapaljenih zvijezda svecan, i osjetim dubinu svega, i da je zivot vjecan - vjecan. d. cesaric pozdrav i laku noc , ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: rodjendan, ruzica, sretan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.