| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretan rođendan Šabane u Ostalo forumu; Sretan rođendan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretan rođendan Šabane sretan rođendan, legendo! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sretan rođendan Šabane ![]() ![]() ![]() ![]() ma bemti ti sreću celog sveta nebi dao za ovaj trenutak sada. bliži se ponoć i moj rodendan prolazi. Trazio sam..... ![]() tražio sam ...šmrc, šmrc ![]() tražio sam kako staviti šmrc, gif u poruku, šmrc i otkrio temu otkrio temu sretan rođendan šabaneu životu svome ja nebi ništa mjenjao i da mogu istim putem ja bi krenuo. ah, sve Vas volim, toliko ste mi ulepšali ovaj suton dana da ću da zasviram na mojoj harmonici dugmetari. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo me se jako dojmilo. Ceo sam se naježio, digla mi se dlaka na rukama onako nakostrešila kao u moga kera garonju kada vidi mačku, ali meni od dragosti. Neznam kako da vam zahvalim ![]() evo kao isus naraniču ceo forum sa pola porcije čevapa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bog Vam dao sto godina života, želim vam sreću u svim delovima ovoga sveta. (sada mi trnci prolaze uz kičmu i idu prema glavi, malom mozgu i završavaju s prednje strane obraza a drugi dio žmaraca otišao je dole ) Suze su mi krenule sa očiju ali stvarno. Pita me žena šta plačem a ja joj pokazujem, pokazujem ovu lepotu i dobrotu u ljudima sa foruma. Ponovo me žmarci obuzimaju. Sve Vas volim i staro i mlado, volim i one koji nisu sada sa nama a biće sutra. `bemti pa juče sam došo a posvetili mi temu, dojmilo me se ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volim ovaj život i volim ljude jer u svakom ima dobrote za druge samo to trebaju otkriti. Proša ponoć. Još pišem, razbudeo sam se neznam kako da vam sada svima javim da sam pročitao i da znam, da sam sretan i plačem kao malo dete. Ljudi kao što ste Vi možete da promenite ovaj svet, može nam da bude lepo jer svi smo mi sazdani od iste materije i u svima nama teče krv, dišemo i trebamo jedni druge, trebam baš ovo što sam ovde doživeo. Trebam Vas i nemogu više bez vas. Ovaj tren svakom od vas hteo bih da zahvalim, fala, ![]() najlepši odlazak na spavanje laku noć
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretan rođendan Šabane Sretan rodendan care! ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.

Pali gume a ne dušu