| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi sretan ti rođendan prospero u Ostalo forumu; sretan rođendan, sa zakašnjenjem od jednog dana... sve najboljeeeeee!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: sretan ti rođendan prospero sretan rođendan, sa zakašnjenjem od jednog dana... sve najboljeeeeee!!! ![]() ![]() ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,403
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sretan ti rođendan prospero jesi se barem napio dobro ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sretan ti rođendan prospero sritan rođendan
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: sretan ti rođendan prospero Pa onak ![]() Moglo je i bolje ali u subotu popravni, jedan frend slavi, pa je ovo jučer bila generalna proba ![]() p.s. još jednom svima od srca hvala. u ovakvim trenucima mi je čast i ponos biti dijelom ovakvog foruma
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

Pali gume a ne dušu