Idi nazad   Croportal Forum > Ostalo > Poruke/Čestitke
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Poruke/Čestitke Raspravljate o temi sretan ti tvoj dan majko u Ostalo forumu; evo ove godine pada na 11.05. pa ako ima negde tema neka se premesti. Ja trazio nisam nasao. Danas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-08, 12:06   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic
sretan ti tvoj dan majko

evo ove godine pada na 11.05. pa ako ima negde tema neka se premesti. Ja trazio nisam nasao.

Danas je slava svih majki i fala im sto su nas rodile, njegovale, sisu davale i obrazovale nas. Tek danas dozivih i prepoznah to odrastanjem i druzenjem sa majkom. Dugujem ti majko život, a tvoja većna sreća i nasmijano lice će da me prati kroz život. Danasnje neke zene ne vole da mi muskarci velicamo "kult majke" u obitelji misleći da će da ostanu potćinjene i većno žena majka u kući, a opet sa druge strane neki muževi misle da je jedini smisao žene da bude majka i da odgaja i odhrani decu. Nije niti jedno dobro jer nemoš biološki izjednačit ženu i muža ali u stvari radi se o jednakopravnosti i jednakovrijednosti. Problem nastaje kada se stavljamo u poziciju jednih ili drugih i krećemo sa te tačke stajališta. Za iskrivljeni pristup liku ženi zaslužniji su muškarci jer su je kroz decenije historije celo vreme slikali, dal golu dal obućenu i kiparisali u glini i drvetu a i u kamenu. Dobro ona to i zaslužuje al ne baš sada toliko i svašta toga. Jedinstvenu činjenicu da je prva reč na usnama deteta "mama" e to niko nemože da demantuje. Danas nas je globalizacija i savremeno društvo shebalo, ne samo mame već i tate. Zaposlene po ceo dan a sa dolaskom kući želi malo odmora, ali ne odlazi detetu i prića sanjim jer prava majka potrebe deteta stavlja ispred svojih potreba. Ona ne gleda sapunicu il odgovara na forumu a oglusuje se o plać deteta. Ne, ne detetove potrebe su uvek ispred vlastitih potreba i to je to. Danas u svojoj zeni vidim isto tako jednu briznu majku u cijem okrilju utocista i sklonista pronalazi moj najmladi Karlo. Prvi zagrljaj i gutljaj hrane dala vam je majka. fala joj. Moja zena sasobom voda svoga sina i zajedno donose kuci novac i hranu. Rade od svitaja dana. Sretna je majka koja Sabana za sina ima, a obiteljske tradicije vezu me za majku i podsecaju na njenu meku ruku. I secam se kako sam gol ćekao da mi majka opere moju kosulju ili ju zasije pa da mogu izaci u beo svet da se igram sa svojim drugarima. Majcinu ljubav tesko cu da uzvratim i koliko se god trudio uviđam da to necu moci. Prevelika je to žrtva i ljubav i nemogu je opisati ovde na malo prostora. Mogu samo da kažem: fala majko tebi, što si mi bila majka.
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:11   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: sretan ti tvoj dan majko

Baš lijepi post Šabane....I ja svim mamama želim sretan njihov dan!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:38   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,502
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku Volcom Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Volcom

I ja cestitam svim mamama njihov dan
Volcom je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 12:53   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,003
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Čestitke za majčin dan....
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:21   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,362
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Cestitke svim majkama!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:28   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,321
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

I ja također čestitam svim mamama, posebno svojoj što me rodila, odgojila i namučila se da sve imam i da budem dobro.
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:29   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 26
Poruka: 908
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

sretan dan svim majkama, a posbno mojoj što me trpi ovako dugo
mentol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:41   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

sretan majčin dan svim mamama i od mene

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 15:59   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 22
Poruka: 441
Ineluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki

SRETAN MAJČIN DAN MOJOJ MAMI!!!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 18:57   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,104
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Sretan majčin dan svim mamama
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dan, majka, majki, majko, sreta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108