| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! u Ostalo forumu; pršuta i pive..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! Hear hear. kako rece jedan clan. Da smo slušali kako nas je drug Tito danas bi se zajebavali doma, odmorima, kolinjima. Ovako, rintaj bagro da se bogati truli kapitalisti još vise obogate.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! Prije skoro četrdeset godina i ja sam položio svečanu prisegu, ovaj zakletvu. 1.jpg Danas je Dan Republike, I stari je popio malo, Na televiziji Lepa Brena, I stari se sjeća ratnih vremena. Da bi danas bilo bolje Oni su poturali svoja pleća. Gazili hladne rijeke i Jeli koru s drveća. Žao mu je sto neki misle Da je život negdje drugdje, I ne sanja se više stari san. Čekaju pasoš da odu van. 2.jpg
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! Nostalgija da, ipak sam dobar dio života proživio u bivšoj jugi ali kad se sjetim kako je to sve završilo ![]() No kao zajebancija može proći, sretan vam dan republike
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: SRETAN VAM SVIMA DAN REPUBLIKE! Moram ponovo staviti ovu dragu mi fotku. ![]() Eda, svinjokolja! Ove se godine baš lijepo poklopilo za spajanje 4 dana. Stiglo bi se toga poklat čudo.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

pametni znaju