| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretna Vam Nova Godina! u Ostalo forumu; sretna vam nova godinica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! Sretna Nova Godina svim forumasima i nek vam ovo bude najbolja godina do sada!!! Zelim vam puno ljubavi, sexa,srece i zdravlja u 2008. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sretna Vam Nova Godina! Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre financije, SEX bez reklamacije i što manje brigice želi vam mmrki
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! Djevojčice i djecaci, sretna vam nova godina. Uzivajte u njoj barem duplo više nego u protekloj. Ševite se ko štuke, pazite da ne povrijedite osobe do kojih vam je stalo i puuuuuuno para. ps: malo me lega Daidža preduhitrio, ali bum i ja svejedno stavio varijaciju na temu. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.