| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretna Vam Nova Godina! u Ostalo forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! Obaviještavam sve prijatelje koji su mi čestitali novu 2007. da mi se sve želje nisu ostvarile te zato one koji mi žele blagostanje i puno love molim da mi zaista i uplate nešto na račun, oni koji mi žele ljubavi da mi nađu nešto za jebat dok onim licemjerima i papcima koji mi čestitaju preko kurca radi reda želim da im izgori bor, Djed Božićnjak da im se posere u dimnjak a sobovi da mu siluju kućnog ljubimca................... ![]() Ipak....... Svim forumašima Croporatala sve najbolje u novoj godini..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #57 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! sretna nova godina svim forumašicama i forumašima! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

---> 
, a forumašicama želim sve što si požele sa desne slike