| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Sretna Vam Nova Godina! u Ostalo forumu; Sve najbolje u novoj cp - ovci... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sretna Vam Nova Godina! evo mene tek sad natrag u ri pa da vam čestitam svima novu godinu.... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Sretna Vam Nova Godina! nikad nije kasno za lijepe želje.. e pa dragi prijatelji cp-ovci, želim vam sretnu i uspješnu novu godinu i ostvarenje svih vaših želja i snova. vaš prijatelj Prospero ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! .............i ja malo kasnim sa čestitkama, ali želim vam puno zdravlja, sreće i svega ostalog, da vam se ostvari sve ono što si sami želite..............i naravno puuuuuuuuuuuuno dobrog sexa................. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #77 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! ma jebo nas nemamo srece duj duj dudududududu nema nam pomoci...ho ho ho sve najbolje zivjeli vi meni na boljoj nozi nego ja
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #78 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sretna Vam Nova Godina! evo zakasnio sam pa da vam cestitam i da kazem da mi je ova godina najbolja do sad... ![]() ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:24.