| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Poruke/Čestitke Raspravljate o temi Svim mojim novopečenim frendicama u Ostalo forumu; Moje dame, izrazita mi je čast što me smatrate prijateljem!! Ukoliko želite muško rame za plakanje tu sam Ukoliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Svim mojim novopečenim frendicama Moje dame, izrazita mi je čast što me smatrate prijateljem!! Ukoliko želite muško rame za plakanje tu sam Ukoliko se kad osjećate emocionalno napeto pa se želite istrošiti tu sam Ukoliko želite nekome ispričati svoje fantazije tu sam Ukoliko želite nekoga maziti i paziti na svojim grudima tu sam tu sam tu sam Ukoliko želite da vas netko nalupa po guzi jer ste zločeste tu sam Isto tako, kad se osjetim u izrazitom emocionalno-psihičkom stanju (pod Klaićem vidi pod napaljenost) nadam se da će te mi stajati na raspolaganju kao što sam i ja vama u gore navedenim situacijama ![]() Moje dame lijep vam pozdrav od vašeg Oggice
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svim mojim novopečenim frendicama za takvu vrtiguzu pristajem i na dodatnu kredu na T-Comove dionice ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svim mojim novopečenim frendicama E. Sad si se javio, gdje si bio prije tjedan dana? Ja se snašla, sorry. ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svim mojim novopečenim frendicama Ah oggy......Mislim da sam bila zločesta ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svim mojim novopečenim frendicama A nenennene. Ne daj bože, jezik pregrizla dabogda!!!! Samo su me iznenadile moje forumske frendice kako su se skupile danas i čoporativno mi ukazale tu čast. To još jednom potvrđuje staru zensku neobjašnjivu navadu. Gotovo sve moraju raditi grupno. Od odlaska na WC u birtiji do grupnog davanja pocasti frendvovstva ![]() Frendice, spreman sam k'o zapeta puška. Samo reci mjesto i vrijeme ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 21-09-07 u 20:55. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svim mojim novopečenim frendicama Pa ti mi vec jesi odavno, ali koliko se sjecam ti ne zelis imati listu frendova. Ti si moja imaginarna frendica for life ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: frendicama, mojim, novopecenim, svim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.