| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi auto show hostesa - hitno!!! u Život i Stil forumu; naime, htjela bi raditi kao hostesa na auto showu (zbog nedostatka novaca, takav je studentski život) no nigdje ne mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-07 Godina: 21
Poruka: 4
![]() | auto show hostesa - hitno!!! naime, htjela bi raditi kao hostesa na auto showu (zbog nedostatka novaca, takav je studentski život) no nigdje ne mogu pronaći di se može prijaviti za to, poslati sliku i tak.. pa bih molila sve koji znaju nešto o tome da mi jave! hitno je.. pozzdrav!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: auto show hostesa - hitno!!! Evo nešto sam pronašao na drugim forumima, možda pomogne Citat:
Citat:
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | ||
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: auto show hostesa - hitno!!! imas na moj-posao.net upravo oglas di traze hostese za auto-show....malo pretrazi sam....znam da je tam jer sam gledal pred dva dana te honorarne poslove... ![]()
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-01-07 Godina: 21
Poruka: 4
![]() | Re: auto show hostesa - hitno!!! ok, hvala.. lamborghini_ hvala.. ne bi ja radila kao promoterka jer sam već radila to i ugl se čeka novce jako dugo. pogotovo ja koja nemam svoj studentski ugovor (izvanredna sam studentica) nego moram preko drugih ljudi.. ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

AC MILAN : 2003-2008