mah pa i ja sam cca 2 godine.. svi me vech poznaju... boli ih kifla..a daj pitaj ti tu savjetnicu zake te nebi poslali na neki techaj..
Raspravljate o temi burza rada u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Na burzi sam ..vec 3godine, naime izvanredni sam student ,i najviše mi je radi socijalnog pokaza, posla u mojoj struci ...
mah pa i ja sam cca 2 godine.. svi me vech poznaju... boli ih kifla..a daj pitaj ti tu savjetnicu zake te nebi poslali na neki techaj..
All in all you're just another brick in the wall......
vjerovatno mozes odbiti a sad je pitanje do savjetnice hoce li te izbrisati iy evidencije nezaposlenih ili ne
nadam se da si dobra s njom
ma vraga sam dobra , svaki put kad dodjem neka nova..,znaci u 3 godine svakih 6 mj sam imala novu savjetnicu!
Bila danas na toj nekoj radionici.. bzvz.. zgodnišni frajer nam podjelio neke papire.. nesh da ispunjavamo..nije mi znao dat odgovore na neka pitanja, nish posebno..
A što se tice poslova, a jbg..ako ce mi nudit koji nije u mojoj struci , reci cu neka mi plate predkvalifikacije.. mozda me ipak onda radje zadrze još na burzi par mjeseci dok ne diplomiram..
danas cujem , imaju ljude sa 50 god na burzi koji nemaju ni dana staža... a mene tu zaje..
evo neki ljudi na drugoj temi govore o nekoj zaradi na burzi prijevoda na Prevedi-sad.com | Online prijevod | Internacionalna burza prijevoda, kao ako znas jezik mozes ok zaradit..