Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

burza rada

Raspravljate o temi burza rada u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Na burzi sam ..vec 3godine, naime izvanredni sam student ,i najviše mi je radi socijalnog pokaza, posla u mojoj struci ...

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

burza rada

Na burzi sam ..vec 3godine, naime izvanredni sam student ,i najviše mi je radi socijalnog pokaza, posla u mojoj struci ; NEMA..
    Sad me savjetnica pocela pritiskat da mi mora naci posa, i danas trebam ici u neku "plavu sobu " tj..na neku "radionicu samoprocjene" ..
    Nudi mi poslove prodavaca, bla bla.. (a moj struka veze s komercijalom nema )Koliko se ko kuzi u to? Koliko pravo imam odbit ponudjeno ?

bazinga Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,436
    Liked
    46 times

Re: burza rada

mah pa i ja sam cca 2 godine.. svi me vech poznaju... boli ih kifla..a daj pitaj ti tu savjetnicu zake te nebi poslali na neki techaj..
    All in all you're just another brick in the wall......

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,189
    Liked
    1187 times

vjerovatno mozes odbiti a sad je pitanje do savjetnice hoce li te izbrisati iy evidencije nezaposlenih ili ne

nadam se da si dobra s njom

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    4,365
    Liked
    3 times

mislim da zakonski možeš odbiti dvije ponude,nakon treće te brušu s evidencije nezaposlenih..

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
    vjerovatno mozes odbiti a sad je pitanje do savjetnice hoce li te izbrisati iy evidencije nezaposlenih ili ne

nadam se da si dobra s njom
    ma vraga sam dobra , svaki put kad dodjem neka nova..,znaci u 3 godine svakih 6 mj sam imala novu savjetnicu!
    Bila danas na toj nekoj radionici.. bzvz.. zgodnišni frajer nam podjelio neke papire.. nesh da ispunjavamo..nije mi znao dat odgovore na neka pitanja, nish posebno..

A što se tice poslova, a jbg..ako ce mi nudit koji nije u mojoj struci , reci cu neka mi plate predkvalifikacije.. mozda me ipak onda radje zadrze još na burzi par mjeseci dok ne diplomiram..
    danas cujem , imaju ljude sa 50 god na burzi koji nemaju ni dana staža... a mene tu zaje..

prof. Foruma
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    1,312
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
    mah pa i ja sam cca 2 godine.. svi me vech poznaju... boli ih kifla..a daj pitaj ti tu savjetnicu zake te nebi poslali na neki techaj..
    tecaj?? kao npr..

Starter Avatar od korisnika free007
    Datum registracije
    06-11-08
    Poruka
    48
    Liked
    0 times

evo neki ljudi na drugoj temi govore o nekoj zaradi na burzi prijevoda na Prevedi-sad.com | Online prijevod | Internacionalna burza prijevoda, kao ako znas jezik mozes ok zaradit..

Lajkaj nas na Facebooku