| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? u Život i Stil forumu; zatvorite radnju oko pola 1..i popijete si tri cetri pet pivi??dali je to ok od njega..dali zato ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? neznam ako ti je stalo do posla,ostani prvi put i porazgovaraj snjim da vidis na kojem je on nivou..da li je pizda ili je postenjacina ako je pizda od covika i ako ti je stalo do posla onda ces morat radit sve kako njemu pase pa cak pit snjim do jutra,slusat dosadne price,smijat se losim salama itd...tia ti to netia.. uglavnom ako imas muda i svoje "ja" onda radi kako ti pase,ovo je slobodna drzava ![]()
__________________ OKRENUTA LEĐA KRIJU LICA SRAMA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? ma ne to mi je inache od frenda stari..kod njega sam radio i preko ljeta..i sad me pozvao dali mu ochu doch pomoch..samo pital me kad smo narucili pice ja drven reko mozhe i kaj sad..obechal sam.. ma ne..dobar je lik..zajebancija se tera sve u 16.. al kuzhish ono..picamajstor bil prehlađen pusti ga lik doma..i ja i pita ovo ono bumo popili jednu..kad iz jedne ho ho ho |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? Ja ne kuzim kaj tebe muci.. ![]() Jel moralno šta si pio sa sefom ili sta si pio uopće? Daj malo detaljnije objasni sta se vrti u toj tvojoj malecnoj glavici ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? pa ok je ak ti imaš pravo izbora, a ne da svaki put kad si strgan od umora i hoćeš doma, moraš ostati cugat s njim samo zato kaj je šef. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? Vuxs, ne spustam te. Samo fakat ne kuzim kaj te jebe ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: dali je ok popiti pivu dvije sa sefom?? Ako ti se ne ostaje briši.... ja sam tempiran tako da ako mi se nešto ne da (a nije obavezno) to ni ne radim.... a i šef će više znat cijenit iskrenost nego mazanje vazelinom i utrljavanje sebe u određenu rupu u njegovom tijelu... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.