Joooj bolna tema za mene. Baš se danas neka rasprava vodila oko toga, kokoši grakču, a račun nam prazan ko pustinja. Nekak mi se čini da bu i plaća kasnila.
Raspravljate o temi Hoćete dobit Božićnicu? u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; i šta dobijete od toga... pare, bonove, stvari...? mi ćemo najvjerovatnije dobit 2500 kuna na račun, eto sad maloprije saznao..... ...
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Joooj bolna tema za mene. Baš se danas neka rasprava vodila oko toga, kokoši grakču, a račun nam prazan ko pustinja. Nekak mi se čini da bu i plaća kasnila.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
uf, sranje...
mene su maloprije iznenadili s tom informacijom a i plaća će sjest ovaj tjedan![]()
Blago tebi, ja se zekam ujutro da će biti božićnica u olovkama, flomasterima i fotokopirnom papiru.Riknut ću više od kompenzacija.
(ako kome treba dajem ispod cijene)
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
1250 kn, zadovoljna.
Irm mogu se ja na tjedan dana prebaciti u tvoju firmu dok ne legne božićnica i onda se opet vratiti svom poslu?
Plaća bi trebala sutra (ako već danas nije)
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
božićnica je cijela plaća (na račun naravno) u isto vrijeme kad i plaća...a to je za 6 dana![]()