Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Posao
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Posao Raspravljate o temi Koje ste sve poslove radili? u Život i Stil forumu; Kao što glasi i naslov, napišite što ste sve radili da bi zaradili koju kunu... Ja sam prala stakla ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-06-07, 16:35   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,446
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru
Koje ste sve poslove radili?

Kao što glasi i naslov, napišite što ste sve radili da bi zaradili koju kunu...

Ja sam prala stakla na benziskoj ( najlakša zarada ikad ), crnčila po kafićima, prodavala čokoladu, radila kao dostavljač, voditelj veleprodaje...

Da čujem vas
Odgovori sa citatom
Star 07-06-07, 16:48   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Koje ste sve poslove radili?

Radio u arhivi banke, u servisu računala, neku fizikaliju, na centrali banke, i sad IT shop.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 18:20   #3 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,024
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Dm, lunapark(prodavala karte), kaufland, solarij i naljepila se bome dekleracija,a ne gine mi i još...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 18:33   #4 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,415
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Prao stakla na benzinskoj, svirao, svirao, svirao... i ovo što sad radim

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:06   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Od osnovne radio kod starog u firmi.
Nabrojati ću honorarne poslove koji nemaju veze sa mojim zanimanjem.
Prao aute, davao instrukcije, igrao preferans, održavao opremu po kafićima, probao čak i raditi kao konobar, sijao pšenicu, proizvodio rasadu, uzgajao rajčice, skupljao puževe i varganje, štemao beton, štampao nazive na deresove, orezivao voćke na plantaži jabuka, skupljao kestenje, djelio letke, posluživao u studentskoj menzi, vozio taxi, servisirao uljne plamenike, sarvisirao klima uređaje, igrao preferans, pomagao mesaru...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 19:08   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

u dučanu,malo konobarila i zasad je to to!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-07, 21:42   #7 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,629
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

prodavala automobile, osiguranja...i trenutno dilam slike
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 01:01   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,424
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
prodavala automobile, osiguranja...i trenutno dilam slike
Sad mi je jasno zašto te napala Eowyn. I ja bi dilao slike, ali ne znam kako da to unovčim.
Pa tko je toliko blesav da mi plati za Eowyninu sliku?
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 12:16   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 967
..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru

.................zasad samo ovo što sad radim...............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 12:37   #10 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

prvi zaradeni novac - prodavanje ulaznica, bio je najlase zaradeni novac ikad...
radila sam u ducanu, trenutno konobarim

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: poslove, radili, ste, sve

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103