| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Koje ste sve poslove radili? u Život i Stil forumu; Kao što glasi i naslov, napišite što ste sve radili da bi zaradili koju kunu... Ja sam prala stakla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koje ste sve poslove radili? Kao što glasi i naslov, napišite što ste sve radili da bi zaradili koju kunu... Ja sam prala stakla na benziskoj ( najlakša zarada ikad ), crnčila po kafićima, prodavala čokoladu, radila kao dostavljač, voditelj veleprodaje...Da čujem vas ![]()
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Radio u arhivi banke, u servisu računala, neku fizikaliju, na centrali banke, i sad IT shop.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Dm, lunapark(prodavala karte), kaufland, solarij i naljepila se bome dekleracija,a ne gine mi i još...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Koje ste sve poslove radili? Prao stakla na benzinskoj, svirao, svirao, svirao... i ovo što sad radim
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koje ste sve poslove radili? Od osnovne radio kod starog u firmi. Nabrojati ću honorarne poslove koji nemaju veze sa mojim zanimanjem. Prao aute, davao instrukcije, igrao preferans, održavao opremu po kafićima, probao čak i raditi kao konobar, sijao pšenicu, proizvodio rasadu, uzgajao rajčice, skupljao puževe i varganje, štemao beton, štampao nazive na deresove, orezivao voćke na plantaži jabuka, skupljao kestenje, djelio letke, posluživao u studentskoj menzi, vozio taxi, servisirao uljne plamenike, sarvisirao klima uređaje, igrao preferans, pomagao mesaru...
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koje ste sve poslove radili? Sad mi je jasno zašto te napala Eowyn. I ja bi dilao slike, ali ne znam kako da to unovčim. Pa tko je toliko blesav da mi plati za Eowyninu sliku?
__________________ Triste est omne animal post coitum, praeter mulierem gallumque! Poslije sexa sve su životinje tužne, osim žene i pjetla. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? .................zasad samo ovo što sad radim...............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Koje ste sve poslove radili? prvi zaradeni novac - prodavanje ulaznica, bio je najlase zaradeni novac ikad... radila sam u ducanu, trenutno konobarim
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslove, radili, ste, sve |
« Zaštita na radu
|
ZABA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

), crnčila po kafićima, prodavala čokoladu, radila kao dostavljač, voditelj veleprodaje...

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!