| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi Koje ste sve poslove radili? u Život i Stil forumu; radio sam kod staroga u ducanu i na baušteli (izdrzao sam 2 dana) od 7 ujutro do pola 7 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Očistila susjedi stan u koji nitko nije ušao tri godine za 200 kn. (i onda par dana kasnije snimila reklamu u par sati za 8.500kn). Radila bih bilo što da nemam novaca, mislim da posla ima koliko hoćeš. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koje ste sve poslove radili? Konobario, bauštelio, dežurao u domu za beskućnike, istovarivao kamione, brao grožđe (za pare) brao masline, dostavljao promo materijale, dežurao za vrijeme izbora, čistio snijeg po Zagrebu, čistio stanove, davao repeticije, čistio septičke jame... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? konobarila u miljun kafića (sezonski), trafika, dućan robe i evo me sad opet u kafiću . uvik se vraćam prvoj ljubavi ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Dok sam bila na prvoj i drugoj godini, malo sam konobarila, čuvala kikače, hostesirala, pomagala starom u firmi......Ima tu svega
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 277
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? bauštela - i danas dosta često završim na gradilištu, radio kao zaštitar za tigar cikatić (većinom na koncertima i utakmicama, bila dobra zezancija), selio namještaje, visinski poslovi na užetima - pranje prozora na neboderima, farbanje, popravci... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 7
![]() | Re: Koje ste sve poslove radili? Radio ko klinac kod starog u metalskoj radioni, poslije njegove smrti konobarenje, Končar-Alati,radio u tvrtki za rušenje dinamitom (srušili smo staru JNA vojarnu u Selskoj ispod Pastora, građevina hard labor, pa na održavanju NSK u Zg-u, postavljao centralna grijanja, radio u video igraonici, pa sam otvorio video igraonicu, otišao na brod na 8 mjeseci (Croatia line, bliski i daleki istok) poslije rad na benzinskoj (OMV), pa skladišni poslovi, vozikanje s viličarom, pa rad u tiskari, sve živo, osim offseta, a sad lasersko graviranje |
| | |
![]() |
| Tagovi: poslove, radili, ste, sve |
« Zaštita na radu
|
ZABA »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

odnosno u skoli
I pametni grijese