| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi kolka vam je plaća? u Život i Stil forumu; ja imam državnu plaću...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? sa prijevozom 4600!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 245
![]() | Re: kolka vam je plaća? Citat:
| |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? Citat:
nekome je dosta i 4k dok drugima nije niti 15k treba znat upravljat novcima i kontrolitrat izdatke u protivnom veća zarada nosi uglavnom i veću potrošnju tako da si opet na istom zamisli kako bi ti bilo s tim novcima da imaš kredu za stan na 30god i dvoje male djece? teško. ali opet bi nekako krpao kraj skrajem...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 48
Poruka: 18
![]() | Re: kolka vam je plaća? oko 20.000 kuna ![]()
__________________ http://www.kruzeri.com/ |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: kolka vam je plaća? Ja imam veeeeliku plaću... Ovak veliku....... 0 ![]() ![]() I ja zivim na AUU kao i daMassa
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolka, placa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.