| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi kolka vam je plaća? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan a kako si to ti čula glupo mi tu javno prek foruma, najbolje ti pitaj brata ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? Pa ti si gazda humanist i humanitarac svjetske klase... Sve ovo na forumu je tvojih ruku djelo i sve to mukte (besdplatno, džabe...) E pa to nema nigdje (a svi se grohotom nasmijaše) BTW - tko ti onda plaća roza majice? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: kolka vam je plaća? Citat:
no eto, beauty (ovdje size) is in the eye of the beholder ![]() Zadnji Uredio zena_zmaj : 01-06-06 u 14:59. | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Administrator | Re: kolka vam je plaća? Citat:
vjerovao ili ne, trenutno nema zarade od croportala, biti će, ali trenutno stvarno nema, i sve pare kaj trošim nisu od croportala, pa nemam ja para kaj je vama ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Administrator | Re: kolka vam je plaća? Citat:
a taj lanac sam sam zaradio to su bile moje pare,
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 13-02-07 u 01:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolka, placa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 70 | 13-06-08 20:39 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.