6000
Raspravljate o temi kolka vam je plaća? u Posao forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: pharaoh imam i ja fax i lošiju plaću bem ti sve. vjerojatno smo išli na isti faks....
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
6000
zavisi koliko imam posla mjesečno,nekada zna biti od 5000kn,a nekad 7-7500kn.....
sve ovisi koliko tura vozim,ali uglavnom ispod 5000kn neide.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
jadnih 8kn/h a radim čak i 18 sati na dan (manje-više)
budi cool
kakva vrata takva plata->doslovno
a kaj možš.....
Ukoliko ste nezadovoljni svojom plaćom mi imamo rješenje za vas:
------------------
ovo nije dozvoljeno na ovom forumu
Zadnji Uredio Joks : 27-05-10 u 12:42
i nek još jednom čujem da netko kaže kako su nama u državnim firmama super plaće i sve je super
radim na sudu i mislim da 90% ljudi koji su postali ovdje imaju veću plaću od mene, mislim za završeni faks moja je sramotno mala![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Pa dobro, vježbenička odn. kasnije savjetnička plaća je mala.
Sudačka je već skoro pa pristojna. Skoro.
Dobro si rekao, skoro pa pristojna, ali i dalje premala, ako uopće dođem do te pozicije
sramotno![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
da,to je u ovoj državi sramotno što god manja škola veća plaća,ja gledam u mojoj firmi radi jedan čovijek po struci je diplomirani inžinjer strojarstva i čovijek vama prima plaću od nekih 4000kn,ako veli uspije i toliko navući...a sada kada gledate neku nepismenu policajčinu na cesti koja se nezna ni potpisati da grešku ne napravi,i ništa živo neradi osim što bleji ko tele na onoj cesti i ima plaću sigurno od nekih 5500-6000kn....pa sada usporedite to vam je naša država,što nepismeni to uspješni.....SRAMOTA...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................