| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Posao Raspravljate o temi kolka vam je plaća? u Život i Stil forumu; ...mi smo neobuzdano potrošačko društvo ....a na kraju- novac je da se troši, fala bogu, uvijek se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? ...mi smo neobuzdano potrošačko društvo ....a na kraju- novac je da se troši, fala bogu, uvijek se nađe na šta...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #63 (permalink) |
| charolastra | Re: kolka vam je plaća? Da, bolje je da se ima, i ja kažem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-06 Lokacija: Rijeka Godina: 36
Poruka: 50
![]() | Re: kolka vam je plaća? Ovo je jedna od najsmijesnijih tema na forumu a i opcenito u Hr. Pitanje bi trebalo glasiti, koliki je minimalac za prezivljavanje. Ja kao sto rekoh radim vani i izlazim dosta izvan prosjeka ovdje navedenih, cc..26 000 k , mj.
__________________ SANDRO 051 FIUME |
| | |
| | #68 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolka vam je plaća? trenutno, kao u nadrealistima, držim rekord po broju neplaćenih sati. ako mi plate - ništa od rekorda! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Veteran | Re: kolka vam je plaća? oko 6000kn
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kolka, placa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.

....a na kraju- novac je da se troši, fala bogu, uvijek se nađe na šta...